Bruttolöneavdrag Ögonlaser

Använd dig av bruttolöneavdraget för en mycket stor besparing på din synfelsbehandling med ögonlaser. Du får en lägre bruttolön under en avbetalningsperiod, och som kompensation ger din arbetsgivare dig förmånen att spara mycket på din ögonlaserbehandling. Hur mycket du sparar beror på din inkomst. Det är kostnadsneutralt för din arbetsgivare att erbjuda bruttolöneavdrag.

Bruttolöneavdrag för ögonlaserbehandling

Allt fler arbetsgivare ger sina anställda en personalförmån med bruttolöneavdrag för behandling av synfel med ögonlaser. Du slipper betala skatt på den del av lönen som du avstår. Din arbetsgivare betalar hela summan för ögonlaserbehandlingen. Bruttolöneavdrag är kostnadsneutralt för din arbetsgivare. Arbetsgivaren betalar lägre arbetsgivaravgift under din avbetalningsperiod, t.ex. 6 månader. Det beror på din inkomst hur mycket du kan spara på din ögonlaserbehandling. 

Arbetsgivare måste inte erbjuda bruttolöneavdrag för sina anställda. Det är viktigt att du har informationen om hur mycket du kan spara på din ögonlaserbehandling med bruttolöneavdrag.

Arbetsgivare som erbjuder bruttolöneavdrag blir mer attraktiva mot anställda som får betala betydligt mindre för ögonlaserbehandlingen.

fråga din arbetsgivare om bruttolöneavdrag för ögonlaser

Du som är egenföretagare anställd i ditt eget aktiebolag kan själv ta beslut för bruttolöneavdrag. Du som är anställd hos ett företag bör fråga din chef med personalansvar eller HR-avdelning om din arbetsgivare ger dig möjligheten att göra bruttolöneavdrag för ögonlaser.

Optalux fakturerar hela kostnaden direkt till din arbetsgivare.

Läs mer om bruttolöneavdrag för vård på Skatteverkets hemsida: privat sjukvård och löneväxling.

underlag för ögonlaser med bruttolöneavdrag på optalux

Faktureringsunderlag för bruttolöneavdrag inför ögonlaser på OPTALUX ÖGONLASERKLINIK

Ladda ner faktureringsunderlag för företag.

Boka Förundersökning för Ögonlaser – Gratis Just Nu

Längtar du efter att se klart utan glasögon och linser? Vi tar reda på om ögonlaser är genomförbart efter en omfattande undersökning av dina ögon.

Boka Förundersökning – Ögonlaser

Ögonlaser till Kampanjpris – Just Nu endast 18 990 kr

Priser – Ögonlaser

Delbetalning för Ögonlaser – Förmånliga Finansieringsalternativ

Delbetala upp till 24 månader. Ögonlaserbehandling nu – betala om 3 månader utan ränta.

Delbetalning – Ögonlaser